Archiv

pátek 25. srpna 2006

...


















































krasna vez a tatinek v popredi
































neni to tu moc dobre videt.... ale ten ,,krotitel,, chodil s timhle velkym zviretem dokola, deti si uzivaly (anebo plakaly) ze jim slape na nohy... originalni:-)




to jsem si mohla myslet... Colmaru se asi nedockate:-( tak snad zase priste...

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Miri, tak ja sem se predevcirem vratila z Parize. NADHERA NADHERA NAAAADHERA!!!!!!!!!!!!!!!! Ach jo, to bylo proste uzasny!Takovej vecer na Montmartru pod Sacre-Coeur s lahvi ruzoveho vina a za doprovodu harfy... no, co Ti budu povidat:) Videly sme asi uplne vsechno, co se dalo a nasla sem si tam novy parizsky kamarady. A let, ten byl pro me taky takovy vzruso. Letela sem poprve a ze by mi v tom letadle teda bylo nak extra dobre...:))) Mais c´etait chaud! Zitra jedu s mamkou do Nemecka, ale potom Ti urcite napisu mail. Uz se Ti to krati, vid? Moc se na Tebe tesim, az mi budes vypravet a ukazes mi fotky! A taky se tesim na Tvou francouzstinu!!! :) papa JTA Micha Vive Prague! :)

Lucka a Rob řekl(a)...

Miri, jsem fakt silene unavena, takze se mi nechce vymyslet, co bych Ti sem napsala, ale chci, aby si vedela, ze jsem to vsechno cetla! ;o) MTR

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Miri,
ty jo, děvčátko, víš, že ti musim docela vážně vyjádřit díky.. - zážitky, který tu popisuješ spolu s fotkama navozujou nefalšovaně realistickou francouzskou atmosféru, která ve mě vyvolává příjemný pocity a za to ti patří můj vděk ;o))
Ne vážně - je super, že´s to tam mohla takhle krásně prožít! Ta země skýtá tolik úžasnejch míst, místeček a zákoutí a ty ses navíc ocitla ve společnosti očividně milejch lidí, se kterejma jste si sedli, což vůbec neni samozřejmost. Už se těšim na podrobný vyprávění i hromadu fotek!! Měj se!!
Terry*