Archiv

sobota 12. srpna 2006

Zajimavej den s novejma lidma...

Dneska jsem se byla podivat dopoledne ve meste, nasla jsem hrbitov, vyfotila zajimavy veci... a odpoledne - tatinek mi to predtim nabidl - pro me prijely nejaky dve holky a nekam jsem s nima jela. Zni to divne, ale ono to tak vlastne bylo... Jedna z nich, Sonia, chodi sem do sboru, druha ...kdovijaksejmenuje... sem obcas zajde, ale neni krestanka, ale je taky fajn - to pisu aby si nekdo nemyslel, ze jsem ji zavrhla protoze neni verici:-) Jely jsme do nemocnice za jejich znamym - Jean Pierre, 60 ans - ktery se pokusil pred dvema tydny otravit praskama... Zajimava navsteva... bylo to skvely. Jean Pierre je osobnost, na kterou se nezapomina. Me v sobe neco uzasnyho, charisma, byl moc milou spolecnosti... Docela silnej zazitek:-) S holkama jsme pak sly jeste na kafe, tak jsem se s nima dobre seznamila a domlouvaly jsme se, ze se jeste uvidime... Byla s nima sranda, byla jsem rada, ze jsem s nima jela a nesedela doma - zase prselo...
Pri veceri se osmilety syn navstevy - Raphaël - ucil cesky... taky vtipny... snazil se precist celej slovnik, nakonec jsem ho od toho nejak odlakala, zacinalo to bejt unavny:-)

tak dalsi pokus o fotky... par hlouposti nahore, to jsem si hrala:-)


Annaece a Sonia

lazenskej park

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Zdravim z Čech. Vidím, že se ti ve Francii líbí, to je skvělý. Hlavně že jsi ve fajn rodině. Moc hezké fotky. Ale nejvíc mne dostal komentář k fotce s tkaničkama:)))))))

Tak ať to jde pořád dobře a moc to neutíká:)
Můj počítač mají ve svých drápech už 10 dní opraváři a nevím kdy vrátí:/, tak nemůžu ani na ICQ.
mantiska