Archiv

pátek 15. června 2007

posledních 9 dní v rodné zemi

Příští pondělí odlítám na dva měsíce do USA za svojí sestrou Luckou... zvláštní pocit... Poletím poprvé v životě letadlem, sama. Netrpím žádnou panickou hrůzou, ale včera jsem se přistihla, jak několik vteřin zírám na fotografii Boeingu 767-200, kterým poletím, a představuju si ho ve vzduchu... ... ... Tak jsem se na to radši dívat přestala a myšlenky jsem záměrně zavedla jinam, abych se nemusela trápit:-)
Zatím nějak nevím, jestli se tam těším, protože jsem v Americe nikdy nebyla a tak nevím, co čekat. Těším se na to, že si udělám vlastní názor a samozřejmě se moc těším na Lucku, Roba, Carol, Bartona, Stacy... a další lidi:-) Těším se, že si s Luckou vynahradíme ty měsíce, kdy spolu být nemůžem.

Pro orientaci, abyste věděli, kde budu:

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

jeee ty se mas, hned bych jela taky ... no ale budu trcet doma ...taky dobry :) tak se tam mej krasne a pis na blog :)

Anonymní řekl(a)...

tyjo neboj....rychle se to rozjede, zadrncá to, chvíli se cítíš jako s hlavou nad záchodem.....a ... letíš do božího prostoru :-)

Anonymní řekl(a)...

Neboj, ten pohled na zemi z takové výšky stojí za ten hnusný pocit zvednutého žaludku. Doufám, že si to za tou velkou louží užiješ a nepotkáš tam nějaký americký cvoky... papa

Anonymní řekl(a)...

Hele tak mě napadlo budeš moct bejt na icq i tam nebo jejich operační systémy icq nepodporujou?Hroch