Archiv

neděle 27. února 2011

lunettes

Po roce a půl, co nosím čočky a brýle se povalují nevyužité na poličce, jsem zatoužila po návratu ke sklům a hlavně po nových obroučkách. Navnadila mne čtvrteční návštěva optiky s kamarádkou a jejím přítelem, který tam měl odložené dvoje brýle a rozhodoval se, které si koupí. Nemohla jsem odolat, a tak jsem si začla zkoušet taky. Po dlouhé době. Neočekávaně mě to chytlo a tak se teď těším na to, že si časem koupím brýle nové a zase úplně jiné než ty, co mám teď...
Není to úplně běžná položka, se kterou bychom počítali v našem skromném rozpočtu, takže se zatím budu pravidelně inspirovat po optikách a taky online. Tady je zatím něco málo, co jsem našla na Glasses Direct a musím říct, že tyhle kousky mě naprosto uchvátily. Nemůžu si je nechat pro sebe :)

8 komentářů:

Maru řekl(a)...

Já už se na nové brýle chystám strašně dlouho!! Toužím po černých obroučkách a doufám, že se co nejdříve naučím pořádně šetřit, abych o nich nemusela už jen snít.:) Tak držím palce, ať je získáš co nejdřív.;)

Anonymní řekl(a)...

Ty černé s puntíkama jsou vážné krásné... :)

Unknown řekl(a)...

no ja mam bryle asi 4ks... mozno viac...cocky vobec nenosim... ale mam stastie, v Bratislave mame jednu skvelu optiku kde sa daju zohnat perfektne /aj znackove bryle/ vo vypredaji okolo 20/30 €

a pekny blog... sledujem :)

Unknown řekl(a)...

miri, já už o tom uvažuju strašně dlouho...chce to změnu...něco jako jsi udělala se svými vlasy...už ty obruby mám přes čtyři roky :o)

norman řekl(a)...

ooops :o) secret solved...

Soví Mládě řekl(a)...

já taky brejle nosim-nenosim:) ale mam poměrně nový, takže sem s jejich designem zatim spokojená. neni to koneckonců žádná levná záležitost!

czech foreigner řekl(a)...

Mně se moc líbí ty růžové!!! Jinak studuji Filozofickou fakultu v Praze :)

miriam řekl(a)...

Maru: sleduj slevy, akce, kupóny, třeba i na webech optik... někdy se poštěstí:) a černý k tobě skvěle půjdou! už se těším!

Almendra: taky si je furt prohlížím:) jen je škoda, že ty puntíky nebudou ve finále vidět... leda by si je člověk pořídil, aby s nima intoušsky frajeřil v ruce:)

Suzi: díky moc, taky ten tvůj sleduju! :) asi se vypravím do Bratislavy! taková optika je vážně lákadlo...

Pepíku, copak copak, takový nečekaný prozrazení... :-D už ses díval na tu online optiku, jak jsem ti doporučovala? můžem někdy zajít do optiky spolu a zkoušet, člověk potřebuje, aby mu k tomu řekl něco i někdo druhej...

Soví mládě: přesně tak! závidím, že se ti ty tvoje aktuální líbí:)

czech f: ty jsou skvělý, co? ale nevím, jestli bych ve výsledku na ně měla odvahu:)