Archiv

sobota 19. února 2011

un peu de c-f

Den blbec.
-
já: Ach jo, někde jsem ztratila náladu. ... Nevíš kde?
H: Asi jsi ji nechala v posteli. 

Tímto rozhovorem, který se u nás doma dnes odehrál, se mohou inspirovat všichni muži, kteří nevědí, jak svým ženám jemně naznačit, že jsou už od samého rána na zabití.
-
Od čtvrtka do úterka jsem byla ve Francii za svou milou Annou - Karlem. Bylo to splendidní. Sice jsme nestihly zajít na jídlo do Flunche, ale troufám si říct, že dvouhodinový oběd uprostřed prosluněného parku byl mnohem lepší. Při nedělním hrabání na klérmontském blešáku jsem si doslova za pár éček pořídila triko s chlupatou paní, 2 šálo-pásky z nichž se pod mým vlivem časem stanou čelenky do mých super-court vlasů, a ještě triko s kočkou pro neteř. Svůj bohatý slovník jsem obohatila o neologismus -hobrok- a seznámila se s panem Laloyem a jeho ženou. Zjistila jsem, kde leží na mapě Nahonent a jak v praxi vypadá slalom mezi hovnami. Za vše díky Andulce a mému sponzorujícímu muži!

Jen nějak bez tý nálady nemám chuť ani na to přebírání fotek. Tak aspoň takhle. Fotky to jsou sice absolutně nekonkrétní a nefrancouzské, ale momentálně jsou to moje nejmilejší kousky. 

 

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

(J. Jancik) Jee, to jsou krasny fotky! A zajimavy vypraveni - kdo byl ten tajuplny manzelsky par? :-)

Maru řekl(a)...

Miri, vypadá to, že ses měla moc dobře a užila si svých 14 dní volna mezi semestry!:) Těším se na další fotky (jestli nějaké budou).

norman řekl(a)...

miriii :o) moc pěkné fotky, nemůžu se dočkat až tam zavítám taky :o) a nemůžu opomenout, že jsi to opět skvěle napsala ;o) dostaneš medaili :o)