Archiv

pondělí 2. července 2007

... ... ...

Myslim, ze se mi tu ty dva mesice bude libit... otazkou je, jak by se mi tady zamlouvalo zit nejak dlouhodobe. To nastesti nemusim resit:-) Urcite bych si zvykla, ale je to tady takovy ... no proste jiny, omlouvam se, ze to nedokazu popsat.
Co se mi tady fakt libi, jsou obchody s oblecenim - prekvapive;-) Ja nakupovani miluju, nekdy az moc, a tady je to fakt levny. Jsou tady skoro porad slevy, cimz ale vznika jeden problem - lidi jsou tady uz zvykli, ze muzou koupit pekny tricko treba za $5, a tak kdyz ja nadsene prinesu Lucce ukazat tricko za $12, coz je na nase pomery docela dobra cena, tak to zamitne s tim, ze to urcite casem slevnej... ;-)

Mam tady docela prijemnej rezim - vstavam spis dopoledne nez rano, jdu s Phoebe jen na minutku ven, pak se nasnidam, zkontroluju mail atd. a jdu na prochazku s Phoebe. Ta dnesni nebyla uplne uspesna, protoze Phoebe napadl takovej dost divokej pes, kterej se vzdycky, kdyz chodime okolo, snazi prelezt plot. Dneska se mu to podarilo, takze jsme ted obe - ja i Phoebe - dost v soku... Phoebe nastesti neni pokousana nejak hrozne, ale myslim, ze ten zazitek se na ni jeste podepise:-( No takze dnesni zazitky zatim nic moc. Lucka konci v praci ve dve, coz je docela prijemny, ze na ni nemusim cekat do vecera.
V sobotu Lucka dopoledne pracovala, tak jsem s ni sla do Starbucks a pozorovala, jak to tam chodi, bylo to zajimavy a docela vtipny, sledovat ty lidi a Lucku, jak pracuje - myslim to tak, ze o jeji praci slysim uz skoro rok a ted se na to vsechno muzu divat, tak je to dobry:-) Pak jsme byli s Robem a s Carol na golfu. Teda - nebyl to opravdovej golf, ale takovej trenink odpalovani micku, mireni atd. Vecer jsme si udelali venku hot dogy a taky takovou tu americkou sladkost - ted nevim jak se tomu rika - proste opeceny marshmellows (pise se to tak?) s cokoladou, to oboji mezi dvema susenkama... takovej sladkej ulepenej sendvic:-)
Vcera jsme byli ve shromazdeni, Lucka s Robem chodej do PCA - Presbyterian Church (in Chatanooga Valley), je to takovej mensi sbor, kazani jsem kupodivu docela rozumela, tak to bylo fajn.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Hezky si to tam uží, tady je to pořád stejný ;-) Ale nezapoměň! Všude dobře, doma nejlépe! A dávej pozor na nepozorné řidiče. pa

Anonymní řekl(a)...

Zdravim z Rwandy, teda ted uz vlastne zase z Nairobi. Zitra odjizdime na ty 4 tydny pres Afriku. Co skola? Psa priste poradne nakopnout do cumaku!