Archiv

čtvrtek 16. srpna 2007

Banana-camping v Tims Ford State Park
! POZOR ! tento clanek obsahuje strasidelnou historku ! POZOR !

Predminulej vikend jsme se vypravili do narodniho parku, kterej lezi jen dve hodiny jizdy od nas, a stravili jsme tam skvelej vikend plnej sportu, vedra, pohody, odpocinku, pokeru a legrace. Bydleli jsme v "camperu" - kempingovem privesu, ktery vlastni rodice Stacy. Z venci to vypadalo docela skromne, ale dovnitr jsme se pohodlne vesli i s kuchyni, jidelnou, loznicema, sprchou a zachodem. (Nepredstavujte si normalni mistnosti:-)) Presto, ze jsme se hodne zpotili pri sportovnich vykonech, celej vikend byl ve znameni klidu. Sobota mi prisla jako jeden z nejdelsich dni, nemeli jsme vubec pojem o case a uzivali jsme si to. Zvlast Lucka, Rob a Stacy, ktery (narozdil ode me) pracujou, dost casto nestihaj a jsou ve stresu.

Hned v patek vecer jsme rozdelali ohen a vypraveli Stacy o nasich ceskejch dorostovejch taborech, bobricich odvahy, apod:-) Jak uz to tak bejva, zacli jsme si vypravet hruzny historky, co se komu "opravdu staly". Co nas uplne vydesilo, byl pribeh kamaradky svagrovy sestrenice nasi znamy (nebo nejak tak), ktera byla nedavno sama na jakymsi cundru a prespavala (opakuji, ze sama) ve stanu nekde v lese. Vsechno probehlo v poradku. Kdyz si pak nechala udelat fotky ze svyho vejletu, byla mezi nima i jedna, na ktery byla ona samotna spici ve stanu. (aaaaaaa no neni to priserny????) O pravdivosti podobnych historek jsem se vyjadrila v jednom z predchozich radku mirne ironicky, tak se nesmejte, kdyz ted napisu, ze je na tomhle vypraveni nejhorsi to, ze se to OPRAVDU stalo. Ta holka nema poneti o tom, ze byl nekdo v noci v jejim stanu, ze by ji nekdo fotil... No, uz nad tim nechci premejslet:-)

Po klidne sobotni snidani jsme se rozhodli projet se parkem na kolech. Bylo to moc pekny, okolo parku je krasny jezero, do kteryho jsme meli sto chuti skocit, protoze bylo sileny vedro a my slapali do kopcu... Po obede jsme vzali plavky, rucniky a matracky do vody (genialni vynalez) a stravili par hodin nerusene v uuuuzasny vode, snazili jsme se zbavit Phoebe strachu z plavani, skakali jsme, blbli, zavodili, no zkratka... poradne jsme si to uzili a vubec se nam nechtelo ven. Po veceri (hot-dogy) jsme samozrejme hrali poker, povidali jeste u ohne atd.

V nedeli rano jsme byli hrat beach volleyball, coz jsme diky silenymu slunicku malem neprezili... Skoncilo to remizou, takze nuda;-) Uplne z nas pak lilo, takze jako nejlepsi moznost dalsiho programu se ukazalo uz podruhe jezero. Po poledni jsme se pak sbalili a prijemne unaveni jeli domu...

Žádné komentáře: