Archiv

středa 1. srpna 2007

Nastaly nam blesi dny...

Ano, mame blechy... hodne blech... samozrejme ze ne my, ale Phoebe... ono to ale docela staci:-(
Minulej tejden me vyhodili z hospody... neni mi 21, tak me tam nechteli... Tak jsme jely s Luckou domu, udelaly jsme si dobry piti doma a hraly jsme zeme-mesto:-) V patek jsme pak vecereli v parku, grilovali jsme si tam se Stacy (Luccina kolegyne ze Starbucks) hot-dogy a planovali jsme, co budeme delat a jist o vikendu. V patek totiz my ctyri vyrazime kempovat. Vlastne my pet:-) - Phoebe jede samozrejme s nama.
Po pikniku jsem byla poprve v zivote v autokine a byl to dost dobrej zazitek:-) Lidi tam lezej na strechach svejch aut, zvuk filmu poslouchaj pres autoradio... mam chut zaradit to do seznamu vrcholu lenosti, kterej Lucka s Robem sepisujou na zaklade pozorovani americanu. Videli jsme tam filmy I Now Pronounce You Chuck and Larry a Knocked Up. Zadna slava, ale nebyly to uplny blbosti.
V nedeli u nas byl na obed Luccin sef Joey s manzelkou Heather. Privedli s sebou svyho psa, cernyho labradora, a psa, kteryho ted 2 tejdny hlidaj - stene cerny dogy. No... stene... me to prislo spis jako dospela prerostla doga... bylo to skoro vetsi, nez ja! Chteli jsme, aby se Phoebe seznamila s hodnejma psama a aby se tak mohla zbavovat strachu, kterej ma ted po tom, co ji pokousal ten pitbull. Tak se seznamila s temahle dvema cernejma obrama:-) S tim labradorem si hrala, ale jakmile jsme dovnitr pustili i tu dogu, lezela s nama na sedacce a radsi je jen pozorovala. Odpoledne jsme s nima jeli na Signal Moutnain a tam jsme sli na prochazku k Rainbow lake. Pridali se k nam jeste jedni znami s dalsima dvema psama. To byli ale takovi mali osklivi neco ... nevim co... (jeden je na fotce). Zkouseli jsme davat Phoebe do vody, ale moc se ji to nelibilo. Asi by to slo lip v bezpecnejsi vzdalenosti od ty dogy, ktera tam furt litala a cakala se ve vode jak silena.

1 komentář:

Plchotovi řekl(a)...

No, vidím, že si to tam užíváš se vším všudy:-). Vypadá to tam za tou louží docela dobře.
Měj se tam i nadále moooc hezky.
Pozdravuj Roba a Lucku
PaP