Archiv

pondělí 29. listopadu 2010

čtvrtý a poslední?

Konečně pro vás mám exkluzivní, čtvrtý díl příběhu o pikantním zklamání.
Celý víkend jsem s pobavením sledovala, jakou čekáte, že mi z McDonaldu na Budějovické pošlou poukázku. Netrpělivě jsem vyhlížela pondělí, protože poukázka měla být poslána už v pátek. Většinou, když pošťačka roznáší poštu, bývám doma. Byla jsem doma jako na potvoru i tehdy, kdy přišel manželovi podezřelý balíček s mým vánočním dárkem. Zákon schválnosti se mi ale dneska připletl do cesty, a tak ve chvíli, kdy pošťačka zvonila na náš zvonek, seděla jsem v čekárně u doktora. Ve schránce jsem tedy našla jen výzvu k vyzvednutí doporučené zásilky. Když jsem v 16:11 dorazila na poštu, zařadila jsem se do fronty u přepážky, kde jsem pak ještě dobrých 20 minut čekala. Amerika zřejmě podplatila slečnu za přepážkou, když mě napínala slovy "Jé, já tu vaši obálku nemůžu najít, hihi...". Nakonec k mým netrpělivě ťukajícím prstům postrčila obálku s typickým zaobleným M v levém horním rohu. Jen co jsem vyšla ven, za přítomnosti rodinných svědků jsem pomalu (!) rozlepila obálku (kupodivu ne mcdonaldovsky červeno-žlutou, bez obrázků a informací o nutričních hodnotách) a vytáhla krátký dopis pojednávající o šeku na občerstvení zadarmo, o tom, v jaké je hodnotě, jak a kdy ho použít, ... no divím se, že mi paní vedoucí nevysvětlila taky, jak přesně to jejich jídlo sníst:-)
Musím ještě zmínit, že na to, jak se McDonald poslední dobou tak moc snaží "zezelenat", tak v mém případě moc ekologičtí nebyli... Obálka, dopis, šek... ano, kupodivu všechno z papíru. Co takhle elektronická poukázka? No nic:-)
Uvnitř obálky byl samozřejmě taky samotný šek. Ten už je barevnější... A je v hodnotě 100 Kč, milí přátelé!  Vás deset, kdo hlasovalo pro tuto částku, vyhrálo vítězství v anketě na baletkovatém blogu, z čehož nevyplývá vůbec, ale opravdu vůbec nic. Stejný počet hlasů získala i možnost "101-200 Kč". Snad nejste moc zklamaní:-)


(omlouvám se za nevkusný rámeček, ale měla jsem takový zvláštní pocit, že se k tomu hodí:-))


A protože se mi zalíbily ankety, vyhlašuji novou! Tentokrát jde o vážnější otázku: Co si mám za tuto poukázku koupit?? :-D

5 komentářů:

santé řekl(a)...

Hlasovala jsem pro happy meal, aby Ti jako vzpomínka zbyla hračka, až jednou budeš svým dětem vyprávět, že stát si za pravdou se vyplácí... Ale k němu ještě cheese, ale opravdu ne PIKANT...(a kdyby přeci, třeba si znovu napíšeš o nový šek...)

jk. řekl(a)...

tak jsem to uhodl! :-)
a kup si 5 čízů - nejlepší poměr cena/výkon! :-D

Maru řekl(a)...

Miri, přestože jsem Proroková, hlasovala jsem špatně. Kažopádně mě tvoje příběhy bavily v průběhu nezábavných hodin IT, za což ti patří dík.;) Jo a kup si kafe a McFlurry nebo muffiny - jak v "mekáči" nejím, tak tohle docela ujde.:)

Maru řekl(a)...

Co sis nakonec koupila? :)

miriam řekl(a)...

ještě nic:) ale poukázku pečlivě střežím, aby se náhodou neocitla mezi papírem na vyhození, jako třeba pozvánka k přijímačkám:)))