Archiv

pátek 26. listopadu 2010

McDonald´s Story III.

A jsme zpět! Hlásíme se vám opět z naší základny a přinášíme čerstvé a téměř pikantní informace o případu, který vzbudil na veřejnosti velký zájem. Hned včera přišel nevinné oběti fast-foodu omluvný e-mail od samotné vedoucí restaurace na Budějovické, s očekávanou nabídkou odškodnění... :-)

Dobrý den paní K.,
velmi se Vám tímto omlouvám za nepříjemnou zkušenost v naší restauraci, která byla určitě naší chybou - CB Pikant, a také se chci omluvit za přístup zaměstnanců ohledně placených toalet.
Udělala jsem nápravná opatření, aby se to již neopakovalo a tímto Vám chci poděkovat za informaci o situaci, kterou jste  zažila.
Ráda bych Vám zaslala poukázku na občerstvení zdarma do naší restaurace.
Prosím Vás tímto o zaslání adresy a nebo mi zavolejte na tel. 777 ...... .
Byla bych moc ráda, aby se tato situace již neopakovala a i vy jste si od nás odnesla i příjemný zážitek z návštěvy v naší restauraci.
Ještě jednou děkuji a přeji hezký den
S pozdravem
.....................
vedoucí restaurace McDonald´s Budějovická



Buďte i nadále připraveni u svých přijímačů, protože čtvrtý díl našeho pikantního zpravodajství bude konečně obsahovat informace, po kterých všichni toužíme: bude ta poukázka stát za to?? :-)))) 

6 komentářů:

Misha řekl(a)...

Jejda, já bych se docela bála...
Z vlastní zkušenosti vim, že když k nám do DOXu přijde nějaká stížnost, visí na nástěnce dobrý půlrok, všem na očích a všichni si z ní děláme srandu a nadáváme na pisatele... Občas se stane i to, že rozhořčený návštěvník je tak vyveden našimi službami z míry, že v mailu naseká fůru chyb a my mu je potom pěkne v zaměstnanecký místnosti podtrháváme a bavíme se na jeho účet. Kdyby pak přišel nespokojený návštěvník znovu a s poukázkou, nevim nevim, jak bychom se k němu zachovali... :-) tím Tě ale nechci strašit, Miri... i když se asi radši nejdřív podívej do toho ´číze´, jestli v něm nemáš plivanec... :-)

miriam řekl(a)...

:-D díky za varování! mě je teda celkem jedno, co si o mě budou myslet a jak moc na mě budou nadávat:-) hlavně pochybuju, že budou vědět, že mám poukázku, protože jsem si stěžovala... no prostě, je mi to fuk:-D

Misha řekl(a)...

Mimochodem, opět krááásný playlist! :-* právě poslouchám :)

Anonymní řekl(a)...

Miri, přece od pepíka :o) a Andy je z Shawshank redemption...

miriam řekl(a)...

aha!!! promiň:-)))

miriam řekl(a)...

Míša: díky, ale přehrává ti to Grooveshark dobře? mě přehraje asi tři písničky a pak skončí a nejde zapnout žádná, vůbec to nechápu.. ?!? :-(