Archiv

středa 12. ledna 2011

jedna dobrá rada podložená vlastní zkušeností

Nikdy nedávejte svému muži (a radši ani nikomu jinému) lokátor klíčů. Je to takový malý roztomilý udělátko, na jehož obalu vám slíbí, že když ho přiděláte na svazek klíčů, které permanentně hledáte, už tak nikdy nebudete muset činit. Stačí jen zapískat a lokátor se vám sám ozve pískáním vlastním. Podle zvuku hledej klíče. Haha. 
V našem případě nešlo o klíče. Koupila jsem mu to, abych už nikdy nemusela poslouchat jeho věčné "Kde mám tu flashku??". Jenomže. Lokátor se ukázal jako značně pomatený jedinec. Ozývá se, když nemá, a když opravdu dychtíte po jeho uširvoucím zvuku, a tedy i po svém flash disku, je ticho. Na Štědrý den nám to ještě připadalo docela vtipný. Pokaždé, když jsme se zasmáli, lokátor se ozval. Po pár dnech už na to začnete být opravdu alergický a poté, co nechal H. svoji flashku i s lokátorem v kanceláři svého šéfa, jsme opravdu vděční, že za ten zvuk, co se každé tři minuty nesmyslně spouštěl, nedostal padáka... 
I přes všechny jeho slabé stránky, musím uznat, že lokátor vlastně částečně svou funkci splnil. H. si teď dává zjevně větší pozor na to, kde flashku nechává, aby se mě nemusel ptát, jestli jsem ji někde neviděla. Očividně se nechce dočkat dalšího podobného otravného dárku. Ani se mu vlastně nedivím. 
Momentálně ten nesmysl dřímá zavřený ve skříňce pod dřezem, kam jsem s ním v návalu vzteku před pár dny hrubou silou mrskla. Přežil. A co víc, ze svého vězení o sobě dává stále vědět. Zvlášť, když slyší pípat mikrovlnku. Blbec. 


Vřele nedoporučuji pouštět v blízkosti lokátoru tuto píseň, opravdu se nám to neosvědčilo : ) 



Jo a ještě něco: na adrese www.kdemamklice.cz najdete daleko lepší pomoc, pokud hledáte klíče, anebo třeba tu flashku. 

9 komentářů:

andulia řekl(a)...

:D :D a já jsem si to pípátko vždycky tak moc přála:) Ale odkaz je skvělý, musím ho poslat hlavně své drahé mamince, protože té se bude hodit úplně nejvíc!

Misha řekl(a)...

Ty jsi tak neskonale vtipná!!!!! :DDDDDDDD Už bych měla pomalu odcházet do školy na zkoušku, ale ještě, že jsem se sem na poslední chvíli podívala, protože teď se budu usmívat celou cestu až na Suchdol :D Dík!

Misha řekl(a)...

A ta písnička!!! :D Teď jsem jí pustila! :DD

Sáruška řekl(a)...

ty máš fakt vyprávěcí talent, neuvěřitelný!

Teri řekl(a)...

Miri, tak ted jsi me vazne pobavila... :-D dekuju za zprijemneni dne!! :-) T.

Anonymní řekl(a)...

Hledání klíčů a vůbec všeho, co se dá položit pokaždé jinam, dost dobře znám:)) Pípátko ještě nemáme, ale myslím, že by to u nás dopadlo dost podobně jako u vás:))M.

miriam řekl(a)...

Andu: a přeješ si ho ještě? jedno ráda daruju! :-D

Mišutko, možná kvůli mojí úsměvný historce jsi byla před zkouškou tak skvěle uvolněná a dobře naladěná, žes ji udělala, ne? tak tedy: není zač! :-D ♥

Díky, Sáro a není zač, Terinko :)

Marti, u vás by to možná bylo ještě dramatičtější vzhledem k tomu, jak by se tím bavily děti:)

Anonymní řekl(a)...

Miri, http://cs.wikipedia.org/wiki/Lok%C3%A1tor jen mi to k tomu článku přijde celkem trefný ;o) tak jen abys na chvilku od učení přepla :o) opět skvěle napsaný...nemám slov...pepík*
PS:Thanks for message ;o)

miriam řekl(a)...

Pepíku, tvůj odkaz mě fakt pobavil :-D